Pri Barbarigi močno gori

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
V bližini Fažane in Barbarige je izbruhnil velik požar. Nevarno se je približal hišam.
Oglej si celoten članek

V bližini priljubljenega turističnega naselja, kamor radi zahajajo tudi Slovenci, je požar izbruhnil popoldne, okoli 15.30.

Lokalni prebivalci se bojijo, ogenj se je namreč že nevarno približal naselju. Požar naj bi bil po poročanju hrvaških medijev že pod nadzorom, še vedno pa se z njim bori okoli 60 gasilcev s 17 vozili, pomagata jim tudi dve letali.

Ogenj je zajel od 10 do 15 hektarjev gozda, od ceste Barbariga–Peroj pa je oddaljen le še kakih sto metrov. Gašenje še dodatno otežuje burja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.