Preprodajalec namesto k taksistu prisedel k policistom

Foto: Profimedia
Presenečen je ugotovil, da je storil napako. In to veliko.
Oglej si celoten članek

Moški je namreč imel pri sebi okoli tisoč džojntov, ko se je usedel v avtomobil, za katerega je mislil, da je taksi. Danska policija je prek Twitterja sporočila, da so moškega "pobrali" v predelu mesta, ki je znan po "alternativnem življenjskem stilu". 

"Sinoči je preprodajalec marihuane iz Christianie želel hitro priti domov s taksijem. Presenečen je obstal, ko je ugotovil, da se je dejansko usedel v policijski avtomobil," so zapisali policisti. "Policisti so bili veseli srečanja, saj je imel moški s sabo okoli tisoč džojntov." 

Moškemu zdaj grozi zaporna kazen, kako visoka niso poročali. 

Danska policija je v boju proti drogam v omenjenem predelu glavnega mesta uporabila tudi drone. Predel Christiana, ki ga je v preteklosti uporabljala tudi vojska, so na začetku sedemdesetih ustanovili skvoterji, dodaja Independent. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.