Prepeval ob izstrelitvi rakete v Afganistanca

Na pomolu nov škandal v ameriški vojski?
Oglej si celoten članek

Ameriški vojski ponovno grozi izbruh škandala, potem ko je pilot je v Afganistanca izstrelil kilogram težko raketo Hellfire in si medtem prepeval pesem Bye, bye Miss American pie, vojaški kolega pa ga je pohvalil, da je "lepo“ opravil.

Po drugi strani pa je prebrati, da je oseba Liveleak, ki ne posnetek naložila na splet, sarkastična pri poimenovanju "nedolžnega kmeta, ki koji mak", saj spoh ne gre za makovo polje, ampak cesto, na kateri Afganistanec namešča improvizirano eksplozivno telo. Prav zato naj bi tudi streljali nanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.