Pred ropom preverila stanje na Facebooku

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kolumbijca sta pred ropom lokala brskala po spletu. Pozabila sta zapreti okno s Facebook profilom in policistom olajšala delo.
Oglej si celoten članek

Mlada Kolumbijca sta pred ropom lokala brskala po spletu in preverila, kaj je novega na Facebooku. Ko sta se naveličala, sta zaposlenemu zagrozila s pištolo, vzela denar in pobegnila na ukradenem motorju.

Natakar je takoj poklical policiste. Pregledali so vse računalnike in odkrili, da je eden izmed roparjev pozabil zapreti svoj Facebook profil. Policisti so dostop do podatkov izkoristili in roparja kmalu zatem prijeli.

Ropal hišo in brskal po spletu

To pa ni prvi primer, ko so roparja ujeli zaradi Facebooka. Leta 2009 je eden izmed mladostnikov vlomil v hišo v Martinsburgu v ZDA ter ukradel dva diamantna prstana. Policija bi ga zagotovo težje našla, če nepridiprav ne bi prej brskal po Facebooku. Ker je spletno okence pozabil zapreti, je policistom zelo olajšal delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.