Pred poročno dvorano aretirali ženina, pridržali tudi pričo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policija je zasegla tudi nenavadno poročno darilo.
Oglej si celoten članek

V Linzu so ta teden pred poročno dvorano nove mestne hiše aretirali 31-letnega ženina zaradi suma prekupčevanja drog. Avstrijska policija je ob tem zasegla tudi "nenavadno poročno darilo" v obliki kapsul z morfijem, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Policija je sporočila, da je ženin krivdo priznal. Pri tem je pojasnil, da je od izpusta iz zapora novembra lani preprodajal travo, da bi si s tem financiral svojo odvisnost od opiatov.

Dogodek v mestni hiši pa je vodil še v eno pridržanje, kot poročna priča se je namreč pojavil 49-letnik, ki so ga že tedne iskali na podlagi sodnega naloga za privedbo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:27 11. Julij 2024.

    Ima pa " smolo" ,da živi v Avstriji, če bi živel v Sloveniji ,bi bil na poročno noč že doma.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.