Pred kamere je stopila Melania Trump, zahteva pojasnila

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Melania Trump se sprašuje, zakaj strelca niso aretirali še pred govorom.
Oglej si celoten članek

Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump je v kratkem videoposnetku, ki ga je objavila na omrežju X, zahtevala pojasnila o poskusu atentata na svojega moža, Donalda Trumpa.

Spomnimo: Donalda Trumpa so julija med govorom poskušali umoriti, strel ga je zadel v uho.

Melania Trump je danes v okviru kampanje pred izdajo svoje avtobiografije s preprostim naslovom Melania nagovorila sledilce na omrežju X: "Poskus umora mojega moža je bil zame grozljiva izkušnja. Sledila je mučna tišina. Ne morem si pomagati, da se ne bi vprašala - zakaj niso strelca aretirali še pred govorom? Zgodba gotovo še ni končana in moramo izvedeti resnico."

"Pisanje teh spominov je bilo zelo osebno potovanje, polno vračanja v preteklost. Kot oseba, ki ceni zasebnost, sem bila pogosto subjekt javne skrunitve in napačno razumljena, zato čutim dolžnost, da razjasnim dejstva. Verjamem, da je pomembno, da delim svojo perspektivo, resnico," je sicer ob napovedi izdaje knjige povedala nekdanja prva dama.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 07:50 11. September 2024.

    Donald je trn v peti,kot pri nas taubi

  • DS
    21:20 10. September 2024.

    Samo Slovenca, ki govori angleško, takoj prepoznaš - po naglasu. Sem mislil da pri tistih, ki živijo v tujini, naglas …

  • 20:11 10. September 2024.

    Baje si je Melonija dala odrezati pol pizde, ki so jo uporabili za novo uho za Krampa, hehehe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.