Pred hotelom dva mlada fanta zletela s ceste in umrla

Foto: PGD Braslovče *Fotografija je simbolična.
Foto: PGD Braslovče *Fotografija je simbolična.
Kljub posredovanju gasilcev sta osebi kasneje podlegli svojim poškodbam.
Oglej si celoten članek

S Hrvaške prihajajo vesti o hudi nesreči, ki se je zgodila nekaj minut po polnoči v bližini mesta Trogir. Nesreča se je zgodila pred hotelom Medena v Segetu Donjem. Nekaj minut čez polnoč je osebni avtomobil, v katerem sta bili dve mlajši osebi, trčil v drevo. Nesreča je bila za 28-letnega voznika in 21-letnega sopotnika usodna.

Foto: Pixsell Ostani prometne nesreče v Trogirju Na kraj nesreče so se odpravili pripadniki Javne gasilske enote Trogir in Prostovoljnega gasilskega društva Seget Vranjica. Kot so zapisali v poročilu, je osebno vozilo zletelo s ceste in trčilo v drevo. Gasilci so med intervencijo iz avtomobila izvlekli dve osebi, ki sta kasneje tudi umrli, poroča Index.hr.

Do nesreče je najverjetneje prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, zaradi česar je vozilo zletelo s ceste in trčilo v drevo. O dogodku je bilo obveščeno tudi državno pravobranilstvo. Zaradi ogleda je bila cesta zaprta do 4. ure zjutraj, je še sporočila policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.