Praznovanje 21. rojstnega dne še posebej nevarno

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Fant, ki je za rojstni dan dekleta obesil balona v obliki številke 21, je obiskala policija. Mimoidoči je menil, da gre za oznako IS in da gre za podpornike Islamske države.
Oglej si celoten članek

Fabiana Åkessona je v kraju Karlskrona na Švedskem obiskala policija. Medtem, ko si je umival zobe, je opazil, da je pred hišo parkiranih več policijskih vozil, poroča švedski portal v angleščini  The Local.

Policija mu je pokazala fotografijo, na kateri sta bila balona fotografirana z druge strani in kot priznava Åkesson, bi bila res lahko malo podobna kratici IS. 

Čeprav je policija priznala napako, so ga vseeno prosili, naj balone sname, da ne bi prišlo še do kakšnega nesporazuma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.