Poročen s sestrama in njuno sestrično

Foto: lovetimesthree.com
Foto: lovetimesthree.com
Joe in njegove tri soproge imajo skupaj 24 otrok.
Oglej si celoten članek

Mormonska družina prihaja iz Salt Lake Cityja. 43-letni Joe Darger je poročen z dvojčicama Vicki in Valerie, tretja žena pa je njuna sestrična Alina. Zadnja se je zakonskemu življenju leta 2000 pridružila Valerie, leta 1990 pa se je Joe hkrati poročil s prvima soprogama, poroča Daily Mail.   
"Dejstvo, da je bil Joe poročen z Vicki me sploh ni motilo. To sem vzela kot znak, da bo tudi zame dober mož," je dejala Alina. Skupno imajo 24 otrok: najmlajša je enoletna Victoria, najstarejši pa je 18-letni Tavish.

Povsem enakopravne

Skrajni mormonizem dopušča poligamijo, v očeh te religije so vse tri soproge popolnoma enakovredne. Vicki, Valerie in Alina imajo vsaka svojo spalnico, Joe pa odide vsak večer spat v drugo. Priznavajo, da so na začetku skupnega življenja imele nekaj težav z ljubosumnostjo.

Dolgo časa so skrivali svoj način življenja, pred dvema letoma pa so se odločili odkrito spregovoriti: zdaj si prizadevajo za legalizacijo poligamije. O svojem nekonvencionalnem življenju vsi štirje pišejo tudi blog na http://lovetimesthree.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:01 5. Maj 2012.

    to pa ni tako slabo imeti tri žene-le če imajo dovolj ficka-

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.