Ponujajo milijon dolarjev vredne počitnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Marketinška akcija. Dve agenciji iščeta prostovoljca, ki bi se eno leto brezplačno potepal po svetu. Vrednost potovanja ocenjujejo na milijon dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ste brez službe? Ljubite potovanja? Potem imata Luxury Travel Intelligence in VeryFirsttoKnow.com službo za vas.

Iščejo namreč nekoga, ki bi se eno leto na njihov račun potepal po svetu in testiral ponudbe dragih hotelov in razkošnih letovišč. "Skriti turist" bo v enem letu obiskal več kot 50 popularnih destinacij. Zlasti pozoren bo moral biti na kakovost hotelov, restavracij in nočnih lokalov. Izdajal se bo za navadnega turista, nato pa napisal podrobno oceno storitev, ki mu je bila ponujena.

Prednost bodo imeli kandidati, ki se spoznajo na razkošje in so ekstrovertirani. "Točno morajo vedeti, kaj lahko pričakujejo v luksuznem hotelu,“ pravijo organizatorji akcije, ki dodajajo, da to ne pomeni, da bi počitnice častili le bogatašem. Primerni kandidat bi bil na primer tudi nekdo, ki je delal v gostinstvu.

Kako so prišli na to idejo?

Luxury Travel Intelligence je hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja s podrobnim ocenjevanjem razkošnih počitnic. Ponavadi se zanašajo na ocene svojih raziskovalnih ekip, upajo pa, da bo "skriti turist“ izboljšal njihova poročila. Strani, kot sta Trip Advisor in Yelp, sta morda primerni za ocenjevanje izletov in počitnic navadnih smrtnikov, bogataše pa le težko prepričaš v pisanje ocen, omenjeni podjetji pojasnjujeta svojo odločitev.

Če menite, da bi bili nalogi kos, se lahko prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.