Polna krvavih madežev, v vrečki imela dojenčka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ženska je zavila novorojenčka v vrečko in ga nameravala vreči v smeti, piše italijanska tiskovna agencija Ansa.
Oglej si celoten članek

Italijo je pretresla novica o poskusu detomora, ki se je zgodil v Neaplju na Piazzi Garibaldi.

Policisti so žensko ustavili prav v trenutku, ko je želela v smeti vreči svojega novorojenega otroka. Pred tem so bili namreč obveščeni, da se po mestu giba sumljiva ženska polna krvavih madežev. Ko so jo vprašali, kaj ima v vrečki, jim je povedala, da gre za navadne smeti.

Otrok je zdrav

Policisti so tako rešili novorojenčka, ki ga je pred tem rodila 37-letna Ukrajinka in se ga želela na tak krut način znebiti. Na srečo malo bitje ni bilo poškodovano, tako mater kot otroka so nato nemudoma odpeljali v tamkajšnjo bolnišnico. Otrokovo zdravje je dobro, mati je aretirana zaradi poskusa detomora.

Še en nezaželen dojenček

 

V italijanski Bresci pa so danes zjutraj po poročanju Anse zunaj semenišča Street Bollani v paketu našli zapuščeno dojenčico. Najditelji so jo odpeljali na urgenco, kjer so ji nudili vso potrebno oskrbo. Sporočili so, da je z deklico vse v redu, policisti pa preiskujejo nevestno dejanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:35 10. December 2016.

    to je porocanje s svetlobno hitrostijo... tole se je dogajalo 4 dni nazaj...

  • 16:16 10. December 2016.

    Pri živalih to vedno velja, pri ljudeh pa včasih ne.

  • 14:28 10. December 2016.

    Mati je ena sama, svetla luč, sredi teme.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.