Policisti so ga sklatili s kolesa

Foto: Žurnal24 Kolo, na katerem se je končal beg nevarnega Michalskega. (Foto: Epa)
Najbolj iskanega nemškega ubežnika je policija v torek le uspela uloviti. Zbili so ga kar s kolesa.
Oglej si celoten članek

Lov na obsojenega morilca Petra Pauila Michalskega se je po petih dneh le končal. Policija ga je izsledila v bližini nizozemske meje, ko je na ženskem kolesu kolesaril po podeželski cesti.

Nemški komandosi so se mimo njega pripeljali v neoznačenem avtomobilu, nato pa vanj namerno trčili. 46-letni Michalski je s kolesa padel v travo, nato pa so nanj planili specialci. Pri sebi je imel pištolo, a se ni upiral, je sporočila policija.

Foto: Žurnal24 Pomahala v slovo
Michalski je po petih dneh svobode spet v zaporu v Aachnu, kjer preživlja dosmrtno kazen. Iz zapora je pobegnil še z enim zapornikom, in sicer tako, da sta napravila dvojnik ključa, s katerim sta nato preprosto odpirala vrata na poti v prostost. Na dvorišču sta celo pomahala v varnostno kamero, nato pa sta se usedla v taksi in pobegnila.

Pobegla zločinca  je lovilo več tisoč policistov. Pomagača so ujeli že v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.