Policist namerno v pobeglo kravo, poglejte posnetek

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Notranji minister zahteval preiskavo.
Oglej si celoten članek

V Angliji so policista, ki je skušal prestreči pobeglo kravo, tako da se je zaletel vanjo, premestili na drugo delovno mesto in ne opravlja več terenskega dela, so v nedeljo sporočili iz policije. Poleg tega so uvedli preiskavo, potem ko je posnetek incidenta razburil javnost.

Incident se je zgodil v petek zvečer, ko so prebivalci na pomoč poklicali policijo, ko so videli sredi ulic manjšega mesta Staines-upon-Thames pobeglo kravo. Glede na posnetke, ki so zaokrožili po spletu, se je policijski avtomobil dvakrat namerno zaletel v žival. Na koncu se je 10-mesečna krava zataknila pod vozilom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Za to dejanje ne vidim nobene razumne potrebe. Prosil sem za celovito in nujno pojasnilo," je na družbenem omrežju X zapisal notranji minister James Cleverly. Zdi se, da gre za nepotrebno uporabo takšnega ukrepa, je dodal.

Policija je sprva v soboto sporočila, da so kravo sicer skušali ujeti tudi na druge načine, a neuspešno. Zato so se odločili, da jo prestrežejo z vozilom. V nedeljo pa so zagotovili, da bodo temeljito preučili dogodek, policista pa so zaenkrat premestili na drugo delovno mesto in do zaključka preiskave ne bo opravljal terenskega dela.

Kravo Beau Lucy je po pobegu podrobneje pregledal veterinar, nakar so jo združili z lastnikom, ki je zagotovil, da se počuti bolje.

Slovenija Kaj se je dogajalo? V Ljubljani po zraku letela jajca, uporabili so tudi solzivec Slovenija Pozor, policija do konca meseca poostreno nad voznike

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:19 20. Junij 2024.

    Ma ne me basat In to je novica iz sveta !!! Vam zgleda ni novica oz. senzacija , vsaj za …

  • 21:32 19. Junij 2024.

    Združili kravo z lastnikom. Bere se kot da bi bil lastnik bik, Kar se pa sadističnega policijskega idiota tiče je …

  • 21:19 17. Junij 2024.

    Prasec hudoben! Upam, da dobi zasluženo kazen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.