Policija po desetih letih našla krivca

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Deset let po tragični nesreči, v kateri sta umrli dve sestri, je policija našla človeka, ki je odgovoren za njuno smrt.
Oglej si celoten članek

Pred desetimi leti, 15. decembra 2006, se je na avtocesti zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli 22-letna Višnja in 18-letna Gordana Filipović. Dekleti sta bili skupaj s tremi prijatelji v Toyoti Yaris, s katero so bili na poti v Zagreb. Ko so v nekem trenutku na avtocesti zapeljali na prehitevalni pas, da bi prehiteli tovornjak, jim je nasproti pripeljal voznik v Renault Cliu, ki je vozil v nasprotno smer.

Voznica, 22-letna Višnja, se je poskusila izogniti čelnemu trčenju in je hitro zavila desno. Vozilo se je večkrat prevrnilo, njena mlajša sestra je med prevračanjem padla iz vozila. Sestri sta umrli, medtem ko so bili preostali trije potniki lažje ranjeni. Voznik, ki je vozil v nasprotno smer, je odpeljal in za njim so se izgubile vse sledi.

Starša pokojnih deklet sta deset let iskala odgovor na vprašanje, kdo je odgovoren za nesrečo. Po desetih let jih je policija obvestila, da so prijeli voznika, ki je povzročil nesrečo. Tekom preiskave naj bi izprašali 600 lastnikov Cliev, nekateri naj bi celo opravili testiranje s poligrafom. 46-letni osumljenec naj bi prav na poligrafu priznal, da je odgovoren za nesrečo, piše vecernji.hr. Na zaslišanju pred sodnikom se je branil z molkom. Voznik je Clia, ki je bil udeležen v nesreči kasneje prodal, vozilo pa je do zdaj zamenjalo tri lastnike, so še sporočili policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:47 18. December 2016.

    Piše tudi , da je bil lokalec , ki zanalašč peljal po nasprotni strani AC , ker mu je bil …

  • 11:11 18. December 2016.

    Samo da ga je dobila roka pravice to je važno.

  • 08:52 18. December 2016.

    Zasluga gre Hrvatom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.