Pokol v ameriškem templju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V ameriškem sikhovskem templju v zvezni državi Wisconsin je prišlo do streljanja, v katerem je umrlo sedem ljudi, vključno s strelcem.
Oglej si celoten članek

Informacija s prizorišča v mestecu Oak Creek so še skope. Policija je do sedaj pojasnila, da so se odzvali klicu na interventno številko 911. Policist, ki je prišel do templja, je tam naletel na "aktivnega strelca", pri tem pa ga je ta večkrat ustrelil in ga huje ranil, poroča BBC.

Nakndano je policija potrdila sedem žrtev, tudi smrt domnevnega strelca, ki ga je ustrelila policija. Štiri žrtve so našli v notranjosti, tri pa zunaj.

Po neuradnih podatkih je ranjenih še okoli 25 ljudi. Razlogi za pokol za zdaj niso znani, prav tako ne, ali je imel strelec pomagače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.