Po osmih letih spet doma

Foto: EPA
Foto: EPA
Petnajstletna deklica, ki je izginila pred skoraj osmimi leti, ko je Indonezijo prizadel uničujoči cunami, se je vrnila domov.
Oglej si celoten članek

Wani je izginila med pustošenjem uničujočega cunamija, potem ko je mamico spustila za roko. Od takrat se je za njo izgubila vsaka sled.

Pred nekaj dnevi se je zgodil čudež. Domov jo je po sedmih letih in pol pripeljala prijateljica njenega dedka. Petnajstletnica je vsa ta leta iskala svojo družino. Kje točno je doma, se ni spomnila, ni se mogla spomniti niti imen članov družine. Edino ime, ki ji je ostalo v spominu, je bilo ime dedka. In ravno to ji je pomagalo, da je končno našla pot domov.

Prijateljica je deklico odpeljala k njenemu dedku, ki je takoj poklical starše. Zgodba se je končala srečno. Da gre za Wani, so starši ugotovili po njeni brazgotini na komolcu, piše Telegraph.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.