Po napadu morskega psa umrla 30-letna ženska

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V bližini Kanarskih otokov je po napadu morskega psa umrla Nemka.
Oglej si celoten članek

V bližini Kanarskih otokih je v ponedeljek zvečer po napadu morskega psa umrla 30-letna nemška turistka, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila španska obalna straža.

30-letnico je morski pes napadel med jadranjem s katamaranom dobrih 500 kilometrov od kanarskega otoka Gran Canaria. Reševalci so na pomoč poslali vojaško letalo in helikopter, aktivirali pa so tudi pripadnike maroške obalne straže. 

V napadu je izgubila nogo, nekaj ur pozneje pa je zaradi srčne kapi umrla na krovu španskega reševalnega helikopterja, je za AFP povedal tiskovni predstavnik obalne straže.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:09 18. September 2024.

    Ena Nemka manj za prokreacijo z islamskim teroristom ali črnočrnim kunta kintetom. Arabski svet žaluje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.