Po Istri pustošilo neurje

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Po nevihti v Pulju Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Po nevihti v Pulju Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Po nevihti v Pulju Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Prenos trupla ribiča
Ribič je padel iz čolna, potem ko je območje hrvaške Istre zajelo neurje.
Oglej si celoten članek

V morju pri Brionih so danes nekaj pred 12. uro našli truplo ribiča, ki je padel iz čolna, potem ko je območje hrvaške Istre zajelo močno neurje, so sporočile pristaniške oblasti v Pulju.

Iz luške kapitanije v Pulju so tudi sporočili, da bo sledila preiskava o nesreči pri otočku Supinić, v kateri je umrl nesrečni ribič. Na čolnu, ki se je prevrnil, sta bila sicer dva ribiča, a eden od njiju se je uspel rešiti, ker je odplaval do Malega Briona.

Brez prometne signalizacije

Hrvaški mediji poročajo, da je nevihta zajela območje okoli 11. ure ter da je bilo na morju med Umagom in Rovinjem videti več tromb.

Nevihta je povzročila izpad elektrike v Poreču, tako da je mesto v dopoldanskih urah med drugim ostalo brez prometne signalizacije. Močan dež in veter sta ohromila promet v več mestih ob obali Istre, poročajo hrvaški mediji. Tudi prometnice v središču Pulja so bile zaradi močnega naliva nekaj časa pod vodo. Ta je bila ponekod visoka tudi 30 centimetrov.

V delu hrvaške Istre je poleg tega padala toča, ki pa ni povzročila večje škode, še poročajo mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.