Piloti reševali napake letal

Foto: Žurnal24 Pristanek letala v San Antoniu se je končal srečno. (Foto: News 4 WOAI)
Potniško letalo je srečno pristalo na letališču v ameriškem San Antoniu, potem ko mu je počila pnevmatika. Drugo letalo na poti v Boston pa je zajel dim.
Oglej si celoten članek

Na krovu letala vrste canadair je bilo 87 ljudi. Letalo družbe US Airways je bilo v sredo popoldne po lokalnem času namenjeno v Phoenix, ko mu je med vzletom počila ena od sprednjih pnevmatik. Posadka se je odločila, da ne bo nadaljevala leta, zato je letalo eno uro krožilo nad San Antoniem, da bi porabilo kar največ goriva. Nato je letalo srečno pristalo. Ranjenih ni bilo.

Airbus zajel dim
Prav tako včeraj so imeli težave tudi na letalu družbe JetBlue Airways, ki je z Arube (Antili) letelo v Boston. Letalo airbus A320 s 70 potniki je moralo zasilno pristati na letališču na atlantskem otočju Bermuda, potem ko je kabino letala zajel dim iz kontrolnih instrumentov. Letalo so ob pristanku temeljito pregledali, nato pa je nadaljevalo let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.