Pijan bi letel z 204 potniki

Foto: Žurnal24 Pilotu so še pravočasno preprečili let.
Policija na londonskem letališču Heathrow je le 20 minut pred vzletom letala ameriške družbe American Airlines z 204 potniki na krovu aretirala pilota zaradi očitne pijanosti.
Oglej si celoten članek

Letalo bi moralo v sredo ob 10.15 poleteti proti Chicagu, vendar so letališki uslužbenci na majavega pilota še pravočasno opozorili policiste. Test alkoholiziranosti je dokazal, da je neimenovani 57-letni pilot zares pregloboko pogledal v kozarec. Končal je v priporu, vendar so ga kasneje po plačilu varščine izpustili in bo na prostosti čakal na julijski proces.

Letalo je po dobri uri z drugim pilotom za krmilom vendarle poletelo proti ZDA. Podobne aretacije pilotov velikih letalskih družb so sicer precej neobičajne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.