Perverznež na plaži v Istri otroke zalezoval oborožen z malo napravo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaška policija je vzela prostost 59-letniku, ki je z miniaturno kamero snemal gole otroke.
Oglej si celoten članek

Policija v Rovinju je danes sporočila, da je že v četrtek prijela državljana Danske, ki je z miniaturno kamero v kemičnem svinčniku snemal gole otroke. Po preiskavi je policija potrdila, da je danski državljan storil kaznivo dejanje izkoriščanja otrok za pornografijo.

Varnostniki v turističnem objektu v Istri so v četrtek popoldne policijo opozorili na starejšega moškega, ki je z miniaturno kamero v kemičnem svinčniku snemal gole otroke, je danes sporočila istrska policijska uprava.

Policisti so moškega aretirali in na podlagi sodnega naloga opravili preiskavo objekta, v katerem je 59-letnik stanoval, ter vozila, ki ga je uporabljal, pri čemer so mu zasegli prenosni računalnik in USB ključke, na katerih so našli obremenilne dokaze. Po opravljeni kriminalistični preiskavi so ga v petek privedli na policijsko postajo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 02:04 5. Avgust 2024.

    Pedofilija vroča tema za STA in njihove pisune..

  • 20:21 4. Avgust 2024.

    so mu odrezali jajca? niso? eh, potem brez veze

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.