Paravojaške enote nad protestnike

Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji Foto: Reuters Protesti po volitvah v Rusiji
Protestniki v Moskvi ne upoštevajo navodil policije. Znova so se množično podali na ulice, kjer so se srečali z nasprotnim taborom – protestniki, ki podpirajo Putina in njegovo Enotno Rusijo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:52 6. December 2011.

    V Rusiji ni nobenih paravojaških enot. To je samo nova policijska uniforma. Posebne policijske enote pa se imenujejo OMON.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.