Papežu dvakrat "vrgel dol" slušalko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Italijan, ki je dvakrat odložil telefonsko slušalko, ko ga je klical papež Frančišek, ker je mislil, da se nekdo šali na njegov račun, se je papežu osebno opravičil.
Oglej si celoten članek

Papež, ki pogosto naveže stik z neznanci, ki mu pišejo ali je slišal o njihovih težavah, je v ponedeljek poklical Franca Rabuffija, da bi ga potolažil, ker je bolan.

Rabuffi pa je dvakrat odložil slušalko, saj je mislil, da gre za potegavščino. Potem ko je Frančišek poklical še tretjič, ga je Rabuffi končno vzel resno. "Bil sem brez besed, a Frančišek je dejal, da je bila zadeva smešna," je dejal Rabuffi.

Italijan se je skupaj s soprogo v sredo pojavil pred papežem ob splošni avdienci v Vatikanu in se mu osebno opravičil za svojo zmoto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.