Panika na priljubljeni plaži. Razlog je neverjeten

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Policija je prejela prijavo o najdbi ženskega trupla.
Oglej si celoten članek

Policija na Novi Zelandiji je pred dnevi prejela prijavo, da "na plaži leži obglavljeno truplo ženske" in da domačini prosijo za takojšnjo pomoč.

Sprožen je bil alarm in patrulje so prispele na priljubljeno plažo Tapua, južno od New Plymoutha. Tam so našli prestrašeno Alis Kaudri, lokalno umetnico, ki je stopila v stik z njimi.

"Sprehajala sem psa in zagledala strašen prizor. Otrpnila sem, postalo mi je slabo. Jasno sem videla žensko postavo," je pojasnila. Ko stopila nekoliko bliže, je ugotovila, da truplo nima glave, kar jo je spravilo v stanje popolnega šoka.

Policisti so nemudoma odhiteli na lokacijo in v nekaj sekundah razrešili primer. Izkazalo se je nemareč, da je na obali realistična lutka za odrasle, ki jo je nekdo pustil v pesku.

Po razkritju so si vsi oddahnili, še najbolj pa seveda prstrašena umeetnica. Povedala je, da je bil prizor res popolnoma realističen in da ji na kraj pameti ni padlo, da bi lahko šlo lahko za kaj takšnega.

Svet Neverjetno, kaj se je pripetilo tujcem na hrvaški avtocesti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.