Pag: Mladeniča pred klubom ustrelili v glavo

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Streljanje na Pagu. Mladeniča brutalno umorili pred množico prisotnih.
Oglej si celoten članek

Zgodaj zjutraj se je na otoku Pag, v bližini priljubljenega kraja Zrće, zgodil grozljiv umor. Kot poroča Dnevnik.hr, so pred nočnim klubom usmrtili mladeniča. Do streljanja je prišlo, ko so bili v klubu še ljudje, ki so v šoku spremljali strašni dogodek. Množica je mladeniču takoj poskušala pomagati in ga oživljati do prihoda reševalnega vozila.

Policisti so sporočili, da so okoli 6. ure zjutraj prejeli obvestilo, da je v Kolanjskem gajcu ​​na Pagu, na območju Katarelca, s strelnim orožjem ranjena ena oseba. Na kraj dogodka so bili napoteni policisti, kmalu pa so v prostore policije odpeljali tudi osebo, ki je povezana z omenjenim dogodkom. Poškodovani moški je umrl v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico. Na kraju dogodka poteka ogled in kriminalistična preiskava zaradi ugotavljanja vseh dejstev in okoliščin dogodka.

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:50 25. Avgust 2022.

    Sploh ni bil ustreljen, pač pa ga je boh ga je poklical k sebi.

  • 13:21 25. Avgust 2022.

    Jebe lud zbunjenog,pa to.

  • 13:07 25. Avgust 2022.

    Po Vseh teh "klubih" - diskotekah in beznicah , se zbira Veinoma Slaba - Pokvarjena - Zlobna družba ... sploh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.