Padel z zidu in umrl

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Čeprav je za zdaj še vedno neidentificiran moški po padcu z dubrovniškega zidu še kazal znake življenja, so ga čez nekaj minut proglasili za mrtvega.
Oglej si celoten članek
Nazorne fotografije smrtne nesreče ob dubrovniškem zidu. Fotografije so krvave.

Potem ko je pred nekaj dnevi avstralska turistka nesrečno padla z dubrovniškega mestnega zidu, je bil ta najbolj poznan simbol dalmatinskega obmorskega mesta to popoldne še enkrat prizorišče krvave nesreče.

Okrog 16.30 je na kopališče Porporela padel neznanec srednjih let. Po izjavah očividcev je turist pri padcu dobil hude poškodbe po vsem telesu; takoj po nesreči so poklicali prvo pomoč, ki pa je zaradi težko pristopnega terena potrebovala kar 20 minut, da je prispela do mesta nesreče.

Čeprav je moški takoj po padcu še kazal znake življenja, so ga po prihodu reševalci lahko samo še proglasili za mrtvega.

Podrobnosti nesreče še niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 2. Avgust 2011.

    Pa ste na 24.si, čisto pri ta-pravi. Osvežite??? lanskoletni dogodek in ga objavite kakor, da se je zgodilo te dni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.