Padel na palico in preživel

Foto: Žurnal24 Mali Mihir je kljub nesreči ostal zelo pogumen, so povedali zdravniki.
Šestletni deček je po čudežu preživel padec na meter in pol dolgo železno palico, ki mu je od strani prebodla telo, a zgrešila vse vitalne organe.
Oglej si celoten članek

Mihir Kumar je skupaj s someščani indijskega mesta Ranchi praznoval tradicionalni festival ob koncu lunarnega leta, imenovan holi ali tudi festival barv.

Kumar je dogajanje na ulicah opazoval s strehe, ko mu je nenadoma zdrsnilo in je padel na železno palico. Ta mu je s strani prebodla prsni koš na obeh straneh. Dečka so s hudimi bolečinami prepeljali v bolnišnico, kjer so mu po triurni operaciji odstranili palico iz telesa. Eden izmed trojice kirurgov je dejal, da palica po čudežu ni poškodovala vitalnih organov. Naslednjih 72 ur bo kritičnih za dečkovo preživetje, je še napovedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.