Odkrili narkotunel

Foto: EPA
Foto: EPA
Mehiški vojaki odkrili 298 metrov dolg predor, namenjen tihotapljenju drog.
Oglej si celoten članek

Še nedokončan predor, dolg 298 metrov, visok dva metra in pol toliko širok, naj bi bil namenjen tihotapljenju drog iz Mehike v ZDA.

Odkrili so ga v bližini letališča v obmejnem mestu Tijuana, njegov vhod, ki še bil dokončan, pa naj bi bil po poročanju mehiške tiskovne agencije Efe v sobi neke hiše v mestu.

Graditi naj bi ga začeli pred enim letom, bil naj bi osvetljen in prezračevan. Med "odkritjem" so prijeli deset ljudi, vključno z eno žensko.

Odkrili že osem podobnih predorov

Novembra so oblasti v 600 metrov dolgem predoru v Tijuani našli skoraj 30 ton marihuane, od oktobra pa so na obeh straneh meje skupaj odkrili že osem predorov, namenjenih tihotapljenju drog.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 14. Avgust 2011.

    Američani naj zaposlijo naše voznike tovornjakov in bo koj zaprt in neuporaben,za vodjo logistike pa Hrenovko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.