Obamov stric aretiran, ker je vozil pijan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Onyango Obama, stric predsednika ZDA Baracka Obame, je bil aretiran zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Polbrat pokojnega očeta predsednika Baracka Obame, 67-letni Onyango Obama, je v petek prevozil stop znak in se skoraj zaletel v policijski avto.

"Ko sem mu razložil, da sem se komaj izognil trku v njegov avto, mi je povedal, da ni slišal cviljenja gum, tako da moja zgodba ni povsem točna," je po pisanju BBC-ja v zapisnik zabeležil policist.
Ko so ga na policijski postaji vprašali, ali želi izkoristiti pravico do telefonskega klica, pa je predsednikov stric rekel: "Mislim da bom poklical Belo hišo."

Onyango je padel na testu preverjanja prisotnosti alkohola v krvi. Nesrečnega predsednikovega strica so pridržali brez varščine, saj je državljana Kenije urad za imigracijo izgnal iz države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.