Ob desetih spolnih uslugah, ena zastonj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za druženje so stranke plačale do sto evrov.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija je zaprla masažni salon na Siciliji, v katerem so strankam ponujali kartice zvestobe, na podlagi katerih so ob nakupu desetih spolnih uslug eno dobili zastonj, poročajo italijanski mediji.

Salon z imenom Orientalske masaže v Palermu je med drugim ponujal kopeli v banjah iz hrastovine, stranke pa so se lahko "odpočile" tudi v diskretno osvetljenih sobah z zakonskimi posteljami. Salon je vodil kitajski par, ki so ga že v preteklosti preiskovali zaradi nekega drugega "masažnega" posla, navaja francoska tiskovna agencija AFP.
 

Za druženje do sto evrov

Stranke naj bi domnevno za druženje z eno od treh zaposlenih - vse tri so Kitajke - plačale do 100 evrov. Kitajskima lastnikoma grozijo obtožbe zaradi zvodništva, pa tudi izgon, saj nimata veljavnega dovoljenja za bivanje.

Prostitucija je v Italiji sicer zakonita, nezakonita pa je organizirana prostitucija oziroma zvodništvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.