O Antoniji ne duha ne sluha

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Podrobna preiskava jezera Brljan ni dala rezultatov. Policija nadaljuje z iskanjem Antonije na podlagi drugih informacij.
Oglej si celoten članek

Jezero Brljan so popolnoma izsušili, vendar niso našli ničesar, kar bi policiji povedalo kaj več o tem, kje je Antonija Bilić. Dragan Paravinja, ki je sprva trdil, da jo je umoril in truplo odvrgel v jezero, je sicer že pred dnevi zanikal svoje besede in dejal, da je policija takšno priznanje od njega izsilila s pretepanjem.

Jezero znova polnijo z vodo
Preiskava jezera se je končala danes dopoldan, zdaj pa ga že polnijo z vodo, ki so jo izčrpali. Danes je v iskanju sodelovalo sto pripadnikov policistov in gasilcev. Našli niso niti trupla, niti novih sledi ali kakšnih predmetov, povezanih z Antonijo, poroča dnevnik.hr.

Policija zdaj nadaljuje z analizami vseh podatkov in obvestil, na katerem mestu bodo nadaljevali z iskanjem, pa še niso sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:33 10. Julij 2011.

    četniška posla..samo ubijali bi in posiljevali...kaj je s temi ljudmi??kaj bo to nek srbski junak ,ki je ubil-posilil-mučil nedolžno punco??policija …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.