Nov strelski pohod v ZDA

Foto: epa
Foto: epa
Oboroženi moški je v Koloradu ubil 10 ljudi
Oglej si celoten članek

Oboroženi moški je v ponedeljek ob 14.30 v Koloradu v ZDA v trgovini verige King Soopers v mestu Boulder pričel streljati in pri tem ubil deset ljudi.

Poškodovanega storilca so aretirali, trenutno se zdravi v bolnišnici. Njegovega imena niso objavili, prav tako tudi ne identitete devetih od desetih žrtev. Ena izmed žrtev je bil 51-letni policist, ki je prvi posredoval. Storilčev motiv za napad še ni znan.

Strelski napad v Koloradu je že sedmi množični strelski pokol v ZDA letos. Nazadnje je 21-letnik na območju Atlante 16. marca v treh masažnih salonih ustrelil osem ljudi. Včerajšnje streljanje v Boulderju je zopet spodbudilo razpravo o posedovanju orožja med civilisti.

Oglejte si posnetke iz kraja dogodka:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.