Noro, po avtocesti se je vozil z le tremi kolesi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Voznik fiata pande se je na reški obvoznici na Hrvaškem očitno nevedoč, da se mu je odlomilo eno kolo, mirno vozil po prehitevalnem pasu.
Oglej si celoten članek

Ko ga je eden od voznikov obvozil po desnem pasu, ni mogel verjeti svojim očem: s fiat pando je po reški obvoznici na Hrvaškem vozil zgolj s tremi delujočimi kolesi, eno pa se je odlomilo in drsalo po cestišču. 

Voznika to ni motilo, očitno ob upravljanju volanskega obroča ni opazil ničesar nenavadnega, zmotil pa ga ni niti glasen zvok, ki je prihajal izpod odlomljenega kolesa. 

Incident, ki ga je posnel eden od preostalih voznikov, je razumljivo hitro postal viralen posnetek na družbenih omrežjih, posnetek pa so objavili tudi pri hrvaškem portalu automobili.hr. Glejte in se čudite. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:19 9. Oktober 2024.

    Prav tako bi moral biti kaznovan voznik avtomobila, ki je posnel dogajanje, saj je tudi na Hrvaškem dovoljena le prostoročna …

  • 11:12 9. Oktober 2024.

    Kot Trottermobil, le da je imel tisti kolo na sredini. No, tip bo prišparal pri vulkanizerju. 😁

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.