Nikar ne kličite te policistke na pomoč

Foto: Prtscr Youtube
Foto: Prtscr Youtube
Policistka v enem najbolj nevarnih mest na svetu je dokazala, da je orožje, ki ga nosi, bolj nevarno njej kot pa zlikovcem.
Oglej si celoten članek

Manaus je mesto v osrčju Amazonije in velja za eno najnevarnejših kriminalnih območij na svetu, saj vsako leto nasilne smrti umre v povprečju več kot 56 ljudi na 100.000 prebivalcev.

Varnostne sile naj bi bile v takšnih okoliščinah delovanja še posebej izurjene za hiter in učinkovit odgovor, vendar pa videoposnetek strelskih vaj dokazuje, da so v enotah tudi pripadniki, ki bi bili verjetno bolj nevarni civilistom ali pa sebi kot pa kriminalcem. 

Članica vojne policije je delovala, kot da ima pištolo prvič v življenju v rokah in da jo pred tem ni nihče podučil osnovnih veščin rokovanja s strelskim orožjem. Najprej je dolgo časa iskala najbolj prikladen način merjenja v tarčo, ko pa je končno pritisnila na petelina, je zaradi tega še krvavela. Zlikovce bi verjetno porazila le tako, da bi ti vmes pomrli od smeha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.