Nevesta hotela skočiti skozi okno

Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun Foto: Žurnal24 nevesta, Kitajska, Changchun
Dvaindvajsetletna Kitajka ni mogla preboleti, da jo je zapustil fant. Od žalosti je hotela skočiti skozi okno in storiti samomor. Usodni skok je preprečil lokalni policist.
Oglej si celoten članek

Drama zaradi strtega srca se je dogajala v kitajskem mestu Changchun. Kitajka je v torek sedla na okensko polico in se pripravljala na skok iz sedmega nadstropja.

Tik pred usodnim skokom jo je rešil lokalni policist Guo Zhongfan, ki jo je, kot lahko vidite na fotografijah, držal za poročno obleko in jo varno povlekel v stanovanje.

Po poročanju lokalnih medijev je žensko po štirih letih zapustil fant, s katerim je načrtovala poroko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.