Našli novorojenčka, še vedno povezanega s posteljico

Foto: LiveLeak/Ivor Biggen
Foto: LiveLeak/Ivor Biggen
S Filipinov prihaja video, ko skupina ljudi odkrije v vrečki živega novorojenčka, še vedno povezanega s popkovino in celo materino posteljico.
Oglej si celoten članek

Skupina moških in žensk je novorojenčka našla v črni vrečki za smeti ob robu ceste. Sprva so mislili, da za otroček že mrtev, a nato začne nenadoma širiti roke.

Ko ga preložijo na odejico, se razkrije, da je novorojenček še vedno povezan ne le s popkovnico, temveč tudi s posteljico. Video je bil naložen na LiveLeak. Uporabnik, ki ga je naložil, po govorici ugiba, da je bil posnet na Filipinih. 

Vsako leto na desettisoč staršev po vsem svetu zapusti svoje komaj rojene otroke. Avgusta je Kitajsko pretresel primer, ko so novorojenko reševali iz stranišča. V Sloveniji je bil primer detomora lansko jesen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.