Našli morilca 36-letne mamice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Domnevnega morilca so iskali od četrtka, ko je ustrelil bivšo ženo.
Oglej si celoten članek

Domnevnega morilca 36-letnice so našli mrtvega. Storil je samomor, poroča italijanski TGCOM24. Po navedbah karabinjerjev, ki so ga iskali od četrtka, se je ustrelil z istim orožjem, ki ga je najverjetneje uporabil za umor bivše žene.

Po prerekanju slišali strele

V četrtek okoli osme ure zvečer je v Castelfiorentinu več ljudi po prerekanju slišalo strele z ulice, zato so poklicali karabinjerje. Zaradi strelnih ran je umrla 36-letna ženska, preiskovalci so takoj posumili na bivšega moža, ki ga niso takoj našli. S kraja dogodka je pobegnil z avtomobilom.

Par že dolgo ni živel skupaj, ni pa bil uradno ločen. Mati dveh otrok je bila ubita le nekaj deset metrov stran od hiše, kjer je živela. 

Po rekonstrukciji, ki jo izvajajo karabinjerji, naj bi prišlo do spora med moškim in žensko, najverjetneje zaradi njegove ljubosumnosti. Žrtev je sicer delala kot natakarica v piceriji.

Magazin Podrobnosti Cherine vpletenost v ugrabitev 47-letnega sina Tragično Nanj je bil tako ponosen, da je o sinu pisal blog. V torek je ubil vso družino.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:55 30. September 2023.

    Saj napadalca našega domoBrankota tudi še vedno iščejo. Kam hudiča se je skril..?

  • 17:47 30. September 2023.

    Vsaj sodne stroške je prihranil državi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.