Našli generalov avto

Foto: Žurnal24
Policija je v Zagorju na Hrvaškem našla avtomobil generala Ivana Koradeja, ki je na begu, saj naj bi bil vpleten v štirikratni umor na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Terenski avtomobil hrvaškega generala Ivana Koradeja so našli v gozdu med krajema Lobor in Novi Golubac. Policisti še raziskujejo območje, kjer so našli avto, in njegovo okolico. Na terenu so kriminalisti, Koradeja pa iščejo tudi ob pomoči policijskih psov in helikopterja.

Koradejev odvetnik Željko Olujić je za odkritje avtomobila izvedel iz medijev. Povedal je, da najdba avtomobila brez generala ne more pomeniti nič dobrega.

Hrvaška policija je sprožila iskalno akcijo za Koradejem po tem, ko je bil v četrtek v vasi Vitešenec pri Ivancu na severozahodu Hrvaške ubit nekdanji vojaški policist in Koradejev tesni sodelavec Davor Petriš. Isti dan pa so v vasi Velika Veternička pri Novem Golubovcu, kjer živi ubežni general, našli umorjene 62-letno žensko, njenega 15-letnega vnuka ter njunega 63-letnega soseda.

Policija je med iskanjem prejela že več informacij o tem, kje naj bi se pobegli general skrival, vendar jim to doslej ni pomagalo, da bi ga našli. Hrvaška policija je v stalnih stikih tudi s kolegi iz Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.