Našel torbico, polno denarja. Razlog, zakaj ga je ženska imela, je ganil mnoge

Foto: Zajem zaslona
Foto: Zajem zaslona
Za svojo odločitev je požel mnoge pohvale, čeprav gre za dejanje, ki bi ga moral storiti vsak.
Oglej si celoten članek

Za mladega taksista Mladena Ganića iz srbskega Niša ni bilo dileme, kaj storiti, ko je v svojem vozilu našel torbico, polno denarja. Njegova gesta je naletela na vsesplošno navdušenje javnosti, na njegov račun pa kar ne neha dežovati kopica lepih komentarjev.

Čeprav bi morala biti tovrstna zgodba nekaj običajnega, dandanes ni čisto tako. Ko je mladi 23-letni taksist Mladen Ganić našel torbico, polno denarja, se je odločil narediti vse, da jo vrne tistemu, ki jo je izgubil.

"Kakšni dve uri je že preteklo, ko sem vozil žensko. Očitno je v vozilu pozabila torbico. Ko sem jo odprl, sem videl, da je v njej veliko denarja. Čakal sem na obvestilo iz centrale, ali kdo išče izgubljeno denarnico, a se do naslednjega dne ni zgodilo nič," je za srbsko televizijo TV Prva  povedal Mladen Ganić.

Naslednji dan je v skupini "Izgubljeno-najdeno Niš" objavil, da je našel torbico, polno denarja, a brez dokumentov. Omenil je tudi eno speecfično stvar, ki jo je opazil v torbici, da bi tako preveril istovetnost osebe, ki bi se mu javila. 

Minilo je nekaj ur, ko je poklicala lastnica torbice, ki je pravilno odgovorila tudi na vprašanje, kaj še je bilo v njej. Na račun taksista na spletnih omrežjih dežujejo pohvale, čeprav se jih sam brani in poudarja, da bi tako kot on moral ravnati vsakdo. 

Skrivnostni predmet, ki je bil v denarnici in je Mladenu pomagal najti svojega pravega lastnika, je bil, verjeli ali ne – česen! Lastnica je imela veliko denarja v torbici zato, ker je bolna in zbira denar za zdravljenje, še poročajo srbski portali.

Slovenija Pozor, če dvigujete denar na bankomatu, tako lahko ostanete brez Slovenija Ogoljufal banko za 400.000 evrov

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.