Na zagrebškem letališču je zasilno pristalo letalo

Foto: Marko Prpić/Pixsell Zasilni pristanek letala družbe Pegasus Airlines v Zagrebu
Zasilni pristanek je bil nujen zaradi požara na letalu.
Oglej si celoten članek

Do zasilnega pristanka je prišlo nekaj pred 15. uro, zaradi obvestila o požaru na letalu so gasilci posredovali s šestimi vozili. Potniki so evakuirani, poškodovanih na srečo ni.

Na letalu družbe Pegasus Airlines, ki je letelo iz Istanbula proti Parizu, se je sprožil alarm, ki kaže na požar v tovornem prostoru, poroča index.hr.

Zahtevo za zasilni pristanek je letališče dobilo od hrvaške kontrole zračnega prometa ob 14.40, letališče je bilo v popolni pripravljenosti na izredni dogodek, do pristanka je prišlo dve minuti čez tretjo uro.

Zaradi zasilnega pristanka so odpovedali dva leta, pregled tovornega dela letala še poteka.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.