Na teh hrvaških predelih sneg

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški meteorologi so takšen preobrat napovedovali.
Oglej si celoten članek

Hrvaško je dosegla sprememba vremena in s tem sneg v nekaterih delih države. Danes zjutraj je snežilo okoli Gospića, večja količina snega pa je že zapadla na Platku.

V gorah Dalmacije je prav tako zapadel prvi sneg to jesen. Danes zjutraj sneg naletava na Dinari, Kamešnici in Biokovu, snežinke pa so zabeležili tudi na vrhu Svilaje in Mosorja.

Na Sinjalu na Dinari so danes zjutraj izmerili 2 stopinji Celzija pod ničlo, na Veliki Duvjakuši pa -0,3. Minus so zjutraj zabeležili tudi na Biokovu nad 1600 metri. Na najvišjem vrhu Mosorja, Velikem Kablu, se temperatura občasno spusti do 0 stopinj, piše Dalmacija Danas.

Sneg na Hrvaškem

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.