Na odpad vrgli poln kontejner kruha

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Tako pri nas ravnamo s hrano. Fuj! Sram me je, da živim v takem mestu," je pod objavo polnega kontejnerja z odpadnim kruhom zapisala avtorica fotografije na Facebooka.
Oglej si celoten članek

"Nesprejemljivo je, da se na hrvaškem s kruhom ravna tako kot s kakšni drugim odpatdkom. To ni človeško." "Neverjetno je, da nekdo v kontejner za smeti vrže nekaj sto štruc kruha, medtem ko je na Hrvaškem toliko lačnih," sta le dva v vrsti številnih komentarjev, ki jih je fotografija izzvala.

 
xxx

 

Ta je nastala v soboto popoldne na reški tržnici v središču mesta. Kontejner je bil natrpan s kruhom, ta pa prepojen z dežjem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:50 12. Januar 2016.

    Včasih so lahko kmetje za mali denar pobrali star krih za živali. Danes je ta kurčeva inšpekcija tako zajebana, da …

  • 10:15 12. Januar 2016.

    Take stvari se bodo vedno dogajale, dokler os pravila taka. Namreč, že zdaj imajo nekateri trgovci probleme, da prodajo "včerajšnjo" …

  • 10:10 12. Januar 2016.

    Ne veš ti,ne vedo oni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.