Na oblast želi brez kite

Foto: Žurnal24 Julija Timošenko je bila sprva znana po bogastvu, zadnja leta pa je najvplivnejš
Premierka Ukrajine Julija Timošenko si bo odstrigla svoj zaščitni znak, kito, ki jo ima v javnosti vedno spleteno v venec.
Oglej si celoten članek

Odločitev je padla pred kampanjo za predsedniške volitve, na katerih se bo za predsedniški stolček potegovala tudi sama.

Njena frizerka sicer zagotavlja, da svetlolase političarke ne bo ostrigla na kratko ali njenih las pobarvala na temno.

"Šlo bo bolj za evolucijo kot za revolucijo," je poudarila frizerka in dodala, da bo 49-letna Timošenkova poslej imela nekoliko krajše lase, še vedno pa bodo svetli.

Političarko, ki se je v ospredje prebila po oranžni revoluciji leta 2002, so si številni zapomnili prav po njeni pričeski – "kroni" svetlih kit, spletenih okoli glave. Ta številne spominja na pričesko princese Leie iz filma Vojna zvezd. Timošenkova se je nekoč pošalila, da je njena pričeska "krmilo njene dežele".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.