Na obisku predsednica Kosova

Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica Foto: Nik Rovan Afitete Jahjaga, obisk, kosovska predsednica
Kosovska predsednica Afitete Jahjaga začela dvodnevni delovni obisk v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Na Brdu pri Kranju jo je sprejel gostitelj, predsednik republike Danilo Türk, s katerim sta govorila o dvostranskem sodelovanju in regionalnih vprašanjih. Türk je kosovsko kolegico gostil na večerji.

Türk in Afitete Jahjaga sta se tako pogovarjala o dvostranskem političnem, gospodarskem in razvojnem sodelovanju, govorila pa sta tudi o regionalnih vprašanjih. Posebno pozornost sta posvetila možnostim za okrepitev gospodarskega sodelovanja na področjih blagovne menjave, storitev in neposrednih investicij.

Med temami pogovorov so bili še dialog med Srbijo in Kosovom, evropska perspektiva Zahodnega Balkana ter prisotnost mednarodne skupnosti na Kosovu.

Predsednica Kosova bo obisk v Sloveniji sklenila v torek, ko se bo v Ljubljani ločeno sešla s predsednikom DZ Pavlom Gantarjem in premierjem Borutom Pahorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:56 18. Julij 2011.

    Kosovo je Srbija! kaj dela ta ženska tukaj? sramota!!!

  • 15:27 18. Julij 2011.

    A Pahorju ni dost Jadranka,on bi kar obe?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.