Na Hrvaškem v nesreči vozila s slovensko registracijo, en mrtev

Foto: PU Kranj prometna nesreča
V prometni nesreči, ki se je v petek zvečer zgodila pri kraju Nova Kapela na avtocesti A3 na Hrvaškem, je umrla ena oseba, dve sta bili poškodovani.
Oglej si celoten članek

Vozilo BMW s slovenskimi registrskimi tablicami je zletelo s ceste, pri čemer je umrl 36-letni moški, eden od potnikov je bil huje, eden lažje ranjen, medtem ko je ena oseba ostala nepoškodovana.

Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, se je nesreča zgodila v zelo slabem vremenu. Na območju je namreč divjala nevihta. Po poročanju medijev sta nesreči najverjetneje botrovali neprilagojena hitrost in utrujenost.

Poškodovana so oskrbeli v bolnišnici v Novi Gradiški, po besedah zdravnikov pa nobeden od njiju ni v smrtni nevarnosti.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:36 30. Junij 2018.

    Online Delo od doma z Googlom ,,,,, Moja mati je na računalniku ustvarila 183 do 296 evrov na uro. Odpuščena …

  • 13:04 30. Junij 2018.

    kje pa piše, da je bil Slovenec ?...piše samo s slovensko registracijo. nazi en

  • 12:34 30. Junij 2018.

    Ce ima slovensko reg.tablico,ni nujno,da je Slovenec.Verjetno kak cefur,prej verjetno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.