Mrtvo teto skril v skrinjo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški iz avstrijske zvezne dežele Spodnja Avstrija je priznal, da je pokojno teto zato, da je še naprej prejemal socialne prispevke, spravil kar v zamrzovalno skrinjo.
Oglej si celoten članek

Policisti so po tem, ko so jih sorodniki in znanci 89-letne gospe obvestili o tem, da je že dolgo niso videli, preiskali njeno hišo. Njeno telo so našli v zamrzovalni skrinji.

Tja je truplo pokojnice skril njen nečak, da bi tako še naprej prejemal denar, do katerega je bil upravičen kot negovalec ostarele gospe. Moški sicer trdi, da je umrla naravne smrti, resnični vzrok pa bo pokazala obdukcija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 21. September 2011.

    A je blo glih pred 1.,da je poštar še zadnji penzion prinesel?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.