Moskva v strahu pred bombami

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V ruski prestolnici so včeraj iz nakupovalnih središč evakuirali več kot deset tisoč ljudi. Oblasti so prejele najave o podtaknjenih bombah.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo ruski mediji, so sinoči policisti evakuirali več kot deset tisoč ljudi iz nakupovalnih središč GUM in Tržnega centra Gagarinski, ki je v neposredni bližini postaje podzemne železnice.

Pripadniki specialne policije so preiskovali tudi najavo o bombi v prostorih administracije predsednika Vladimirja Putina v središču Moskve. Grožnje so se izkazale za lažne. “Sprejeli smo standardne odločitve za takšne primere, a evakuacija zaposlenih ni bila potrebna,” je medijem povedal predstavnik Federalne službe za zaščito Sergej Dejvatov. Po njegovih besedah eksplozivnih naprav niso našli niti v trgovskih centrih niti v prostorih Putinove administracije. “Našli smo človeka, ki je sprožil najave o podtaknjenih bombah. Gre za občana s psihičnimi težavami,” je še dodal, s čimer naj bi pomiril meščane Moskve. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.