Morilec šepetal "mama"

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Sojenje zaradi umora Mehičanke pri koncu. Morilec ravnodušen.
Oglej si celoten članek

Po besedah patologinje Marije Definis Gojanović je bil to najbolj brutalen zločin, ki ga je videla v svoji 20-letni karieri. Na sodišču je povedala, da še ni videla tako drastičnega rezanja vratu, s katerem je bilo dekle skoraj obglavljeno. Morilec je uporabil veliko silo.

To je bilo pričanje patologinje, ki so ga slišali danes prisotni na sojenju Ediju Mišiću. Sodijo mu zaradi okrutnega umora Mehičanke Selene Margarite Graciano Macedo. Patologinja, ki je opravila obdukcijo 31-letne Mehičanke, je še povedala, da je umrla hitro. Edijeva obramba je poskušala njeno pričanje napeljati na to, da je pred smrtjo padla v nezavest in ni trpela – to bi zmanjšalo stopnjo okrutnosti zločina in s tem povečalo možnosti za nižjo kazen.

Povsem ravnodušen

Mišić je sojenje spremljal brez kakršnihkoli čustev. Ponovil je, da ni kriv in da se bo branil z molkom, pišejo hrvaški mediji.

Ko so ga vodili vklenjenega na zatožno klop, je gledal proti svojim staršem. V nekem trenutku so se mu ustnice brezglasno premaknile, prisotni so prebrali, da je rekel „mama“.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.