Morilec bo pomagal vojakom pri treningu

Foto: EPA
Foto: EPA
Piton, ki je leta 2009 ubil dveletno deklico s Floride, bo zdaj služil za treninge članom vojske.
Oglej si celoten članek

Gypsy, kot so pitona poimenovali na Floridi (njegovo ime bi torej lahko prevedli v "cigan"), je sicer vse od incidenta prebival v kampu Rudder, kjer so ga naselili v tako imenovano hišo za kače.

Burmanski piton je na tem območju "zaslovel" po tem, ko je ubil mlado deklico. Dekličina mati in njen partner sta imela burmanskega pitona za hišnega ljubljenčka. Nekega dne se je Gypsy izmuznil, splazil v dekličino zibelko in jo zadavil. Sodišče je prejšnji teden par obsodilo na 12 let zapora – obtožnica ju je sicer bremenila uboja in zanemarjanja otroka. Plazilec pa bo zdaj pristal "v rokah" vojske, ki si bo z njim pomagala pri treningu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.