Množični pomor psov

Foto: Žurnal24 Lastniki psov v Cross Hillsu morajo biti na sprehodih zelo pozorni na svoje ljub
Britanski veterinarji in policija preiskujejo skrivnostne smrti 13 psov v kraju Cross Hills. Vsi so se vrnili s sprehoda po isti poti in umrli.
Oglej si celoten članek

"Moj pes ni bil nikoli bolan, zdaj pa je nenadoma umrl, kot da bi nekdo prišel in ga ustrelil pred mojimi očmi," pripoveduje 71-letna Eileen Johnson, ki je izgubila šestletnega ljubljenčka. Tudi ostalih 12 nesrečnih lastnikov je povedalo enako zgodbo; s psom so prišli s sprehoda in nenadoma se je zgrudil in umrl.

Policija je ugotovila, da je vseh 13 lastnikov pse sprehajalo po isti poti, zato so jo zaprli. Čeprav preiskava še poteka, po poročanju Daily Mail sumijo, da je nekdo ob sprehajalni poti namerno namestil strup, zato so tudi za vse pse odredili obdukcijo. Tudi tiste, ki so jih lastniki že pokopali, bodo ponovno odkopali in preiskali.

"Psi so močno trpeli in če kdo karkoli ve, naj nam, prosim, pove," poziva Sally Ramsden iz društva za zaščito živali.

Ko so prejšnji teden dobili prvo obvestilo o poginu psa, so mislili, da gre za osamljen primer, zdaj se je izkazalo, da gre za množičen pomor psov. Vse lastnike zato pozivajo, naj bodo na sprehodih z ljubljenčki zelo previdni; predvsem naj preprečijo, da bi psi karkoli pojedli ali polizali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.